Παροχή ιατρικών υπηρεσιών, μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά


  Επικοινωνία : +30 800-654-321

Υπηρεσία DigiMed

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών υγείας (ιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, φυσιοθεραπευτές,caregivers,healthworkers,..). Ανοίγουμε καινούργιους δρόμους στην παροχή υπηρεσιών υγείας που σας τοποθετούν στο επίκεντρο της πληροφόρησης σχετικά με την οποιαδήποτε απορία σας.

“Αλλάζουμε τη φροντίδα υγείας οριστικά αποφασιστικά και ανθρώπινα!”

Έχουμε δημιουργήσει και εξελίξει ένα πρόγραμμα ιατρικής συμβουλευτικής με σκοπό να καθοδηγούμε τα μέλη της DigiMed, εξοικονομώντας τους χρόνο και χρήμα.

Προσφέρουμε έναν καινούργιο τρόπο αντίληψης για την πρώτη επικοινωνίας σας (σε πραγματικό χρόνο) με προσωποποιημένη και προσωπική πληροφόρηση, ώστε να αποτελούμε την πρώτη σκέψη σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

Οι υπηρεσίες μας υποστηρίζονται από μια πεπειραμένη ομάδα αφοσιωμένων ανθρώπων με ενεργή και πολυετή εμπειρία στο χώρο της παροχής υγείας στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, η οποία έχει ως προτεραιότητά της την κατανόηση της έννοιας της ιατρικής  συμβουλής και της ανάγκης των ανθρώπων για βοήθεια.

Προσφέρουμε ακριβείς και απλές πληροφορίες – λύσεις για άμεση υποστήριξη σε ένα μεγάλο φάσμα αναγκών σε θέματα υγείας με επίκεντρο εσάς και την οικογένειά σας.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Πρόκειται για ένα τηλεφωνικό κέντρο που δέχεται τις κλήσεις των μελών της DigiMed και όχι μόνο, με πρώτο στόχο, όχι τη διάγνωση αλλά την ιατρική συμβουλή.

Περιπτώσεις που κρίνονται κρισιμότερες, θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με έναν ειδικό για να λάβουν την κατάλληλη διάγνωση.

Φυσικά, πάντα υπάρχει η δυνατότητα ορισμού ραντεβού με κάποιον εξειδικευμένο ιατρό (και όχι μόνο) για επίσκεψη στον προσωπικό σας χώρο, με στόχο την εξοικονόμηση  χρόνου και χρήματος.

Τα μέλη της DigiMed παίρνουν τις κατάλληλες συμβουλές για την υγείας τους την στιγμή που τις χρειάζονται.

ΣΤΟΧΟΣ

Εμπιστευθείτε την υπηρεσία DigiMed, για να:

  • Αποφύγετε αχρείαστες επισκέψεις στο γιατρό που κοστίζουν.
  • Μειώσετε την αίσθηση της αβεβαιότητας.
  • Λάβετε την απαραίτητα φροντίδα υγείας την κατάλληλη στιγμή που την χρειάζεστε – άμεσα.
  • Βελτιώσετε την πρόσβασή σας σε μονάδες υγείας όσον αφορά χρόνιες περιπτώσεις ή ηλικιωμένους.

Ο στόχος μας είναι να είμαστε οι συνεργάτες στην υγεία σας και στην υγεία της οικογένειάς σας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην κατάλληλη – άμεση πληροφόρηση που χρειάζεστε.

Είμαστε αποφασισμένοι να εξυπηρετήσουμε την κοινότητα των μελών μας με την ξεχωριστή φροντίδα που έχουν ανάγκη για να βελτιώσουν την υγεία τους προλαμβάνοντας τα προβλήματα υγείας τους με σιγουριά και ηρεμία.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Οι έμπειροι συνεργάτες μας προσφέρουν:

  • Έμπιστες συμβουλές για το πρόβλημά σας.
  • Απαντήσεις για παρενέργειες σε φάρμακα.
  • Απλές λύσεις για τα καθημερινά προβλήματα υγείας σας (για μη επείγοντα περιστατικά).
  • Καθοδήγηση για σχετικά νοσηλευτικά ιδρύματα, διαθέσιμους ιατρούς – ΕΟΠΥΥ.

Λαμβάνοντας υπόψιν ένα σύντομο ιατρικό ιστορικό σας, το αξιολογούν και σας κατευθύνουν κατάλληλα.

Εάν κατά τη συνομιλία σας κριθεί απαραίτητο, θα σας παραπέμψουν στον κατά περίπτωση ειδικό ιατρό για να λύσετε το πρόβλημά σας.